ProjectReports

Ons product

Het ideale voortgangsrapportage proces in 1 online tool. Wij hebben het volledige projectrapportage proces geautomatiseerd. Grip op projecten is binnen handbereik. 

Dashboards

Op diverse dashboards zie je hoe de verandertrajecten op de belangrijkste indicatoren scoren. Altijd de meest actuele informatie op één scherm. Voor de details klik je door.

Voortgangsbewaking

Benoem zelf de indicatoren om op te sturen, zoals Tijd, Geld en Kwaliteit' voor projecten. Of 'Geschikt', 'Uitdagend' en 'Kans op vervolg' voor interim-opdrachten. De status-kleuren laten zien waar je aandacht aan moet geven.

Easy Reporting

Zonder zorgen actuele informatie doordat ProjectReports automatisch voortgangsrapportages klaarzet en projectmanagers waarschuwt dat zij het rapport moeten invullen. Zodra de projectmanagers het rapport definitief hebben gemaakt zijn de verschillende overzichtsrapportages bijgewerkt. Echt Easy.

Gantt chart

Met de module PR Gantt chart (bètaversie!) kan je eenvoudig de structuur en planning van één of meerdere projecten visualiseren. De Gantt chart geeft inzicht in de projectduur, de onderliggende activiteiten, de mijlpalen en onderlinge afhankelijkheden. ProjectReports zoekt 20 testers om de module te testen voor het productierijp maken. Stuur een mail naar support@projectreports.nl 

Indicatoren

Benoem zelf maximaal 6 indicatoren om op te sturen, zoals 'Tijd', 'Geld' en 'Kwaliteit' voor projecten. Of 'Geschikt', 'Uitdagend' en 'Kans op vervolg' voor interim-opdrachten. De status-kleuren laten zien waar je aandacht aan moet geven.

Mijlpalen

Mijlpalen geven je de mogelijkheid om de voortgang van projecten op een dieperliggend niveau te volgen. Gebruik deze functie om de status van mijlpalen, producten, of activiteiten te monitoren. De status wordt aangegeven met behulp van een status-kleur, percentage gereed en een toelichting.

Financiën

Bewaak het projectbudget door het volgen van de gerealiseerde en de nog te maken kosten en uren. In het premium abonnement kan je zelfs sturen op budgetten per fase of mijlpaal. Waardoor jouw grip op het budget nog steviger wordt. Uren en kosten kunnen vanuit een financieel systeem via een export naar Excel makkelijk in ProjectReports geïmporteerd worden.

Issues

Als een project gehinderd wordt door een probleem (een issue) kan je heel makkelijk zien wat er aan de hand is en wat de voorgestelde maatregel is. Aan een issue kan je een prioriteit toekennen en een bijlage toevoegen. De datum waarop de laatste wijziging is doorgevoerd wordt automatisch aangepast.

Risico's

Ieder project kent risico's. Als manager kan je snel zien welke risico’s je aandacht nodig hebben door te zoeken op prioriteit of risico-score. Om vervolgens vast te stellen of de voorgestelde maatregelen wat jou betreft afdoende zijn.

Besluiten

Direct zien welke beslissingen jij moet nemen. Alle besluiten van projecten overzichtelijk bij elkaar waardoor je ziet wie-wat-wanneer heeft besloten. Dat voorkomt zoeken en schept duidelijkheid.

​Gratis online OGSM-module voor strategie-realisatie

Of u nu een ZZp'er bent of directeur van een multinational: u heeft doelen en een strategie. De OGSM methodiek is wereldwijd sinds de jaren '50 in alle sectoren toegepast om de startegie op 1 A4 vast te leggen. 

ProjectReports levert vanaf eind juni 2021 de ideale online tool om uw strategie met behulp van de beproefde OGSM-methodiek op 1 A4 vast te leggen . Toevoegen, wijzigen en verwijderen van informatie gaat veel makkelijker dan met MS Excel of MS Word. En bovendien gratis beschikbaar!

Online OGSM tool

OGSM houdt in dat er een plan gemaakt wordt waarin Objective (doel), Goals (doelstellingen), Strategies  (strategieën) en Measures (maatregelen) kort beschreven staan. De hele strategie, maar dan overzichtelijk en transparant op 1 pagina! Je kan direct aan de slag. Gratis. 

Probeer nu!

Kom meer te weten over ProjectReports

Bekijk de prijzen
Plan een online demo