ProjectReports

Downloads

Waarom ProjectReports voor PMO?

Als je echt makkelijk overzichtsrapportages van projecten wilt maken, vaak het werk op een projectbureau of Project Management Office (PMO),  is ProjectReports de beste keuze. In deze flyer leggen we uit hoe ProjectReports de werkzaamheden van een PMO kan ondersteunen.

Download

Wat heb ik aan ProjectReports?

ProjectReports biedt voor iedereen die een rol heeft in het managen van projecten een aantal voordelen. Voor de directie, het PMO, de opdrachtgever en niet te vergeten project- of programma-managers. In deze PDF geven we per rol de belangrijkste voordelen aan.


Download

Betere beslissingen met BOB

In deze white paper lees je hoe met de BOB-methode besluitvorming beter georganiseerd kan worden. Daarnaast krijg je 5 tips voor betere besluitvorming.
Download
Download het sjabloon

Moet jij de voortgang van je project rapporteren en heb jij een voorbeeld of een sjabloon nodig? Gebruik dan ons gratis sjabloon om te rapporteren over mijlpalen, issues, risico's en andere zaken. Je kan het sjabloon aanpassen aan je eigen wensen. Download nu het rapportage sjabloon.

Download
Download de rapportage procedure

Wil je binnen je organisatie heldere afspraken maken over het rapporteren over projecten? Dan is onze voorbeeld-procedure iets voor jou. Download en pas de procedure aan voor je eigen organisatie.Download
Haalbaarheidstoets sjabloon 

Met het Excel-sjabloon ‘Haalbaarheidstoets voor projecten’ bereken je welke projecten  op basis van een aantal criteria de hoogste score halen en welke nog binnen het totaal beschikbare budget passen. Download