ProjectReports

Gezocht: 10 managers die in 2019 beter willen presteren

Gezocht: 10 managers die in 2019 beter willen presteren

Dit is een serieuze niet te missen kans. Het is een kans voor managers die het gevoel hebben dat er in 2018 projecten vooruitgeschoven werden of er ellenlang onnodig vergaderd werd en kostbare tijd verloren ging. Hoe we tien managers willen helpen om minder ‘druk-druk-druk’ te zijn en beter te laten presteren lees je hier:


Januari is het moment!

Want iedereen begint met de tellers weer op 0. De businessplannen zijn gemaakt, er is teruggekeken naar het afgelopen jaar en iedereen gaat met volle moed weer aan de slag. Toch is er elk jaar weer een terugkerend fenomeen te signaleren. In december kom je erachter dat er te weinig tijd is genomen om alle verbeteringen ook door te voeren. Daarom is januari juist het moment om het eens echt anders te doen dachten wij. Anders, omdat we begrijpen dat beter presteren pas werkt als je erin slaagt om de werkdruk te laten afnemen. We schreven al eerder voorstander te zijn als managers minder doen, maar wel met meer focus. Dat levert de organisatie namelijk meer op is waar wij in geloven.


De niet te missen kans

Lange, ongestructureerde vergaderingen en onnodige werkdruk worden voorkomen als projectrapportages betrouwbaar, duidelijk en overzichtelijk zijn. Daar is ProjectReports een prachtige tool voor, maar je hebt het mogelijk (nog) veel te druk om je bestaande werkwijze zomaar te veranderen. De niet te missen kans is dat we de eerste tien managers die in 2019 beter willen presteren gaan helpen met de implementatie. Gezien ons succes van het afgelopen jaar bieden we jou twee dagen gratis support aan om jouw rapportages in de online rapportagetool van ProjectReports te zetten. Zodat je overal en op elk moment de laatste stand van projecten kunt inzien. Dan maken wij ons even druk om jou uiteindelijk minder druk te laten voelen.


Ben jij één van die tien managers?

Kom maar op met je uitdaging. Dan zorgen we er samen voor dat projectrapportages duidelijk en betrouwbaar worden. Doe je het nu, dan zal je daar direct profijt van zien tijdens jouw terugkerende managementbesprekingen. Door onze jarenlange praktijkervaring als projectmanagers besloten we eind 2013 een betaalbaar projectmanagement-systeem voor organisaties te maken die de rapportages in Word en Excel ontgroeid zijn. Ben jij één van die tien managers? Dan is het nu de tijd om de telefoon te pakken! E-mailen mag ook, maar mogelijk ben je dan te laat.

Remco Reitsma – ProjectReports – Tel: 06 – 53 24 77 43 – [email protected]

 


Interessant?

Meld je aan om 2x per maand waardevolle tips en tricks over projectmanagement te ontvangen


Aanmelden