Image Image Image Image Image Image Image Image Image
×

29 Nov

By

Projectbordjes hoog houden

november 29, 2017 | By |

Snellere besluitvorming met ProjectReportsProjectbordjes hoog houden

Staat deze afbeelding ook symbool voor uw werkzaamheden? Als ondernemer of afdelingsmanager zult u immers controle willen houden en mee moeten draaien met allerlei projecten. Ook zult u willen voorkomen dat er fouten gemaakt worden en er bordjes symbolisch stuk op de grond vallen.

Een andere vraag die gesteld kan worden is of er voldoende snelheid zit in de informatievoorziening die u krijgt van uw betrokken medewerkers of teamleden. Een te lage snelheid is ook hier funest. Belangrijke en doelmatige beslissingen kunt u alleen nemen als u beschikt over de juiste en meest actuele informatie. Anders blijft de boel niet draaien.

De realiteit is dat projecten vaak budgetoverschrijdingen kennen omdat er veel te veel ongeplande uren gemaakt worden. Mogelijk herkent u wel die projectmedewerker die wat nerveus en gehaast overkomt als u inzicht vraagt in de voortgang. Plotseling moet er keihard gewerkt worden om vanuit verschillende applicaties de benodigde informatie op te leveren.

Onnodig veel uren worden dan verspild aan het vergaren van informatie, het maken van duidelijke overzichten en het rapporteren van gegevens. En, zijn of haar uurloon loopt in de tussentijd gewoon door. Ongewenste kosten maken, omdat u een goed overzicht wilt houden. Dat klinkt tegenstrijdig.

“Wij geloven niet in jongleren, wel in strak en duidelijk rapporteren”

Daarom hebben wij een online calculator ontwikkeld die in enkele seconden aangeeft wat uw huidige rapportagekosten zijn en wat u zou kunnen besparen als u kiest voor een management dashboard voor al uw lopende projecten of interim opdrachten.

Doe hier de test.